Aseman huoltoa

En ole juurikaan tehnyt aseman kalustolle huoltotöitä, lähinnä puhdistanut sademittaria roskista, mitä sitäkään ei tarvitse tehdä usein koska lähellä ei ole puita. Mutta nyt päätin että hieman harmaantuneelle sademittarille olisi syytä tehdä jotain, samalla huomasin lämpömittarin säteilysuojan olevan likainen ja auringon polttama.

Apuun tuli autovaha, mustavaha sademittarille ja tavallinen vaha säteilysuojalle. Sademittarista tuli ihan nätti, ja luultavasti vesikin valuu nyt paremmin. Säteilysuoja oli aika pahasti levän ja auringon rapistuttama, mutta menee vielä jonkun vuoden. Seuraavaksi olen ajatellut rakentaa säteilysuojan jossa on tuuletin. Nykyinen säteilysuoja on rakennettu muovilautasista, joiden uv-suojausta ei varmaan ole suunniteltu jatkuvaan ulkokäyttöön.

Sääasema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *